gazelle
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring

 

 

WebTrack er et webbaseret trackingsystem, der hurtigt skaber overblik over alle dine kørende biler/maskiner.

r2p udvider med kontor i Schweiz!

 
 
Week41 Switzerland
 
 
Som en del af den globale vækstplan åbner r2p et datterselskab i Zürich, Schweiz og engagerer erfarne industrieksperter.

Åbningen af ​​det nye datterselskab er i tråd med den overordnede vækststrategi. r2p har en stærk tilstedeværelse i Schweiz og er et strategisk vigtigt marked at være aktiv i.

Patrick Hess og Beat Obrist, som slutter sig til det schweiziske r2p kontor, har begge mere end 15 års erhvervserfaring og har tætte relationer inden for jernbane markedet. De to nye kolleger styrker den intern kapacitet og vidensniveau gennem en fremragende branchekompetence inden for Passenger Information Systemer (PIS).

"Med det schweiziske datterselskab flytter vi tættere på vores eksisterende kunder i Schweiz, og den erfarne medarbejderstab styrker vores kundesupport og giver øget leveringsomfang - ud over vores topmoderne CCTV-løsninger tilbyder vi også verdensklasse PA og PIS-systemer", udtaler Flemming Kaer, r2p's direktør for salg og markedsføring.

Den hurtigt voksende r2p-koncern med hovedkontor i Flensburg, Tyskland - opererer internationalt i 45 lande med datterselskaber i Danmark, Brasilien, England og det nye kontor i Schweiz. Med et tavshedspartnerskab i Taiwan, et salgskontor i Tjekkiet og lokal fremstilling i Indien til det indiske marked, er r2p stolt over at være et virkelig globalt firma.

Som markedsleder har r2p stor passion og energi til udvikling og distribution af software og hardware til jernbane- og vej køretøjer, mobil videoovervågning, PIS, PA (Passenger Announcement), APC (Automatic Passenger Counting) og telemetriske løsninger. Vores erfarne svenske investor Alder AB med et investeringsvolumen på mere end 110 mio. EUR giver os løbende støtte til vores mission.

Læs den engelske pressemeddelelse her