gazelle

Smartphone Version

Med vores Smart-
phone Mobile version
kan du nemt og
hurtigt
få et overblik.

 

 
 

Prøv vores system allerede i dag...

call Book møde

IT-software firma i Ringsted komplementerer r2p produktportefølje

r2p Gruppen præsenterer den vellykkede overtagelse af TechHouse.dk A/S. r2p's danske datterselskab r2p Holding ApS har i fredags overtaget it-softwarehuset. TechHouse.dk A/S er en innovativ virksomhed, som bl.a. har leveret softwareløsninger inden for flådestyring siden 2002. Bedre nyttevirkning af køretøjer, optimerede ruter, disponeringsværktøj og fakturering er kernefunktion i WebTour løsningen, som TechHouse.dk A/S tilbyder. Det nye datterselskab er placeret i Ringsted på Sjælland og tilfører 29 års erfaring med udvikling af planlægnings-software.

Med denne overtagelse er løsningen, som tilbydes inden for bus- og togsegmentet, udvidet væsentligt. Den vil give fleksible løsninger inden for både sikkerhed og økonomi. Fremadrettet tilbyder r2p Gruppen, ud over mobil CCTV og omfattende flådestyring, nu også solide værktøjer til planlægning og disponering. Den udvidede produktportefølje tilbyder vores fælles kunder en perfekt synergi i en kombination af historik, realtid og planlægningsdata.

Ulrik Rasmussen, direktør hos r2p, annoncerede: “Vi er glade for at få webTour teamet med om bord. webTour teamet bringer en rigdom af erfaringer fra området for planlægning og disponering. Synergien mellem r2p og webTour vil tydeligt styrke hele gruppens kernekompetencer og støtte virksomhedens næste skridt i udviklingen.”

”Det er med glæde, at TechHouse.dk A/S og webTour nu er solgt til r2p Group”, udtaler Thomas Bøge og fortsætter, ”Med salget sikrer vi vores kunder, deres data og den fortsatte udvikling i en tæt forbindelse til telemetrien og det internationale marked”. Thomas Bøge vil fortsætte som softwareudviklingsdirektør, og alle nuværende medarbejdere vil ligeledes være at finde på adressen i Ringsted.

Den hurtigt voksende r2p Gruppe med hovedkvarter i Flensborg, Tyskland, arbejder internationalt i 27 lande med datterselskaber i Danmark og Brasilien. Gruppen har et tæt samarbejde med en partnervirksomhed i Taiwan, et salgskontor i UK og en lokal produktion i Indien.

Som markedsleder udvikler og distribuerer vi software og hardware til tog, busser og andre køretøjer. Vi tilbyder desuden vores mobil CCTV og telemetriske løsninger med stort engagement.
Vores erfarne svenske investor Alder AB, der har investeringer for mere end 110 millioner Euro, støtter fuldt ud vores mission.

For yderligere information:

www.r2protec.com

Klik her for at læse den originale pressemeddelelse